Nytårskoncert 2019 Michala Petri og Lars Hannibal

VELKOMMEN TIL
Nytårskoncert i Tinghuset, Fjerritslev
Michala Petri og Lars Hannibal
Mandag 4/2 kl. 19.30

Billetter kan købes hos Rene’s vin og Grønt, Østergade 2b Fjerritslev.
Pris: Medlem kr. 220,-, ikke medlem kr. 250,-
eller bookes via mail til Per Gregersen: musikperg@gmail.com tlf 40 41 58 64

Nytårskoncert i Tinghuset

Mandag 4. februar kan man i Tinghuset i Fjerritslev opleve en fantastik koncert med Michala Petri der er kendt som intet mindre end verdens førende blokfløjtespiller. Siden hun i 1975, som bare 17 årig færdiggjorde sin uddannelse i Tyskland, har Michala Petri begejstret publikum over hele verden med sin unikke musikalitet og virtuositet. Nu kan hun sammen med sin musikalske makker opleves til en smuk, barok, humoristisk og forrygende nytårskoncert i Tinghusets smukke og stemningsfulde retssal.
Michala P Lars Hannibal 800 pxEn koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker. Tinghuset har desuden for nylig haft besøg af Lars Hannibal da han sammen med Ghita Nørby optrådte til et meget vellykket og totalt udsolgt arrangement i efteråret.

Kort efter koncerten i Fjerritslev går Michala Petri på scenen i Musikkens Hus i Aalborg for at modtage prisen som årets P2 kunstner. Redaktør Esben Tange fra DR’s P2 skriver om begrundelsen for udvælgelsen: ”Michala Petri er et fænomen i dansk musikliv. Som blokfløjtevirtuos har hun i et halvt århundrede udforsket blokfløjtens natur, og med utrættelig energi har hun stillet sig i spidsen for en udvikling af instrumentets repertoire.”

Der bliver helt sikkert rift om billetterne som kan købes hos Rene’s vin og Grønt i Fjerritslev, eller bookes via Tinghusets hjemmeside.