Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST,

desværre, hvis du har købt billet refunderes denne hos Rene’s Vin og Grønt.
Koncert med den kendte nordjyske musiker og sangskriver Mikael K / Klondyke

Fredag 12/11 kl. 19.00. MIKAEL K

Gå ikke glip af en storslået musikalsk oplevelse i Tinghusets stemningsfulde Retssal.
En af Nordjyllands, ja måske landets største trobadurer kommer til Tinghuset!
Billetter kan købes hos Rene’s Vin & Grønttorv
eller bestilles via mail til Per G: musikperg@gmail.com
Billetpris: Medlem kun kr 120, ikke medlem kr. 150.

Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange. Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller.

Han synger om hverdagen; om udsteder og ikke-steder og han portrætterer mennesker på en poetisk og ligefrem måde. Han holder et sikkert greb om sangene i sin underfundige blanding af folkemusik, visekunst og melodiøs undergrundspop. Mikael K har mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært – men først og fremmest er han en moderne trubadur.

TV2-nord og TV-MidtVest sendt 10 afsnit i programrækken DIT LIV ER EN SANG  med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om.

Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award- Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.

Se videoen KLITMØLLER  COLD HAWAII