Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

FORÅRSKONCERT: OPERA BLIVER TIL KAMMERMUSIK

 

Det er en noget usædvanlig besætning der vil møde publikum til den kommende nytårskoncert. Fem musikere fra Aalborg Symfoniorkester har rystet posen med kammermusik, tilsat en god portion opera, og resultatet er konstellationen fløjte, violin, horn, tuba og klaver.

Man kan jo fristes til at spørge, hvad man overhovedet kan stille op med sådan en blanding. Ikke så lidt, viser det sig. Hvis man nu for eksempel sammenligner de forskellige instrumenter med sangsolisterne i en opera, så kunne fløjten og violinen indtage de kvindelige hovedroller, hornet kan spille heltetenor, tubaen er naturligvis den klangfulde bas, og klaveret er orkester.

Koncertens ene afdeling er således en samling skønne highlights fra operarepertoiret, formidlet gennem de forskellige instrumenters ”stemmer,” og befriet for tekst, så musikken kommer til at fremstå på en helt ny måde. Der vil dog ikke være noget til hinder for at musikerne lever sig godt og grundigt ind i de forskellige operaroller, så der både bliver plads til stort drama, finurlige intriger, tårer, latter og megen kærlighed.

Camille Guenot, fløjte, Synnøve Gustavsson, violin, Erik Sandberg, horn, Mattias Johansson, tuba og Arne Jørgen Fæø, klaver vil ved denne koncert også spille et udvalg af andre, underholdende kammermusikalske værker af bl.a. Erik Sandberg, P.D.Q. Bach og Astor Piazzolla.

 

Billetter: kr. 120 (medlem) / kr. 150 (ikke medlem)

Billeter kan købes hos Rene’s Vin og Grønt eller bestilles ved Per G:
musikperg@gmail.com  40 41 58 64